Privé lessen

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

Je kunt bij Yogaworkx individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling.

Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

En weet dat je niet lenig of fit hoeft te zijn om yoga te beoefenen. Iedereen is welkom, Yogaworkx for everyone!

Met een privé les heeft één student les van één docent. Als je met meer mensen of met een grotere groep yoga wilt doen, kan dat ook. Het is ook mogelijk om een privé yoga les thuis te organiseren. Hiervoor brengen we bij meer dan 10 km buiten Baarn reiskosten voor in rekening.

De duur van een les is 75 minuten voor 1 – 4 personen.

Bij een yoga sessie op een locatie naar uw voorkeur, bijvoorbeeld thuis of op uw werk kunnen wij yoga matten meenemen. Bovendien bieden wij yoga matten en eventueel andere benodigdheden voor uw yoga beoefening te koop aan.

 

Tarieven privé lessen
  • Privé les € 70
  • Privé les voor 2 personen € 40 p.p.
  • Privé les voor 3 personen € 30 p.p.