Lessen

Een les kan het ene moment als uitdagend en pittig voelen. Een andere keer is het ontspannende gevoel dat men tijdens en na een les heeft meer aan de orde. Geen enkele les is het zelfde, evenzo is een persoon per keer in een verschillende modus van ‘zijn’. Monique weet hier op in te spelen en hoopt zo datgene dat de deelnemer uit een les wenst te halen naar boven te brengen.

Een ieder kan op een verschillende momenten gedurende de tijd zich zelf als ‘beginner’ betitelen en anderzijds als gevorderde yogi/yogini.
De basis is een veilige omgeving waar de dynamiek van de groep een goede uitstraling heeft op de individu gedurende zijn of haar yoga beoefening. Dit zal rust voor lichaam en geest ten goede komen en bovendien de mate van fitheid.
Het enige dat men mee dient te nemen is een open mind en een dosis humor daar het er vooral om gaat plezier te hebben in datgene wat je doet.

Verschillende niveaus

    • De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners of voor hen die de basis weer willen ‘oppoetsen’. Indien men al langere tijd yoga tijd beoefend is men ook van harte welkom om aan te sluiten en worden ervaring en verwachting besproken.

    • Workshops: worden aangeboden met een op-maat programma, al of niet in samenwerking met specialisten van andere disciplines zoals voeding en persoonlijke groei.

Inschrijven

Inschrijven voor lessen (of een proefles) kan via het aanvraagformulier.

Nu aanvragen