Monique

Profielfoto MoniqueMonique ontdekte yoga in 2002 toen ze op zoek was naar ontspanning naast een drukke baan.

Vele jaren werken in Marketing en Sales, gecombineerd met moeder zijn van drie dochters hebben haar veel geleerd over effectief tijdsmanagement en met name hoe belangrijk het is om je af en toe echt te kunnen ontspannen.

In de loop der jaren heeft het studeren en intensief beoefenen van yoga Monique diep geraakt en op positieve wijze haar leven veranderd. Zij heeft het gevoel dat het haar ogen heeft geopend voor een meer authentieke en gelukkige levensinstelling. Dit heeft zodanig haar enthousiasme gewekt dat zij graag deze inzichten en haar internationale levenservaring met anderen deelt.

Samen met haar gezin woonde zij bijna een decennium in Hong Kong, India en Singapore. De geuren en kleuren van deze unieke culturen en invloeden zijn voor haar een intensieve bron van inspiratie gebleven.

Door de samenwerking met mede-yogi’s en docenten, heeft Monique bovendien rijkelijk ervaring kunnen opdoen in verschillende technieken, zoals ayurveda, voet reflexologie en acupressuur.

Haar doel is om vanuit het hart les te geven en anderen te inspireren om in de eindeloze voordelen van yoga te kunnen delen.

Monique heeft haar yoga-opleiding gedaan bij S-VYASA University uit Bangalore (India) in Singapore. Haar scriptie richtte zich op “Yoga voor Kinderen”. Daarnaast heeft zij de lerarenopleiding gevolgd voor “Kids Yoga” bij de Amerikaanse “Global Family Yoga” en bij “Kinderyoga Jip & Jan” in Nederland. Zij volgt regelmatig yoga trainingen, workshops en geeft zelf les sinds 2009. Enkele inspirators waar ze training bij heeft gevolgd zijn Kamal Singh, Manoj Thakur, Asokan, John Ogilvie, Saumik Bera, Anukool Sunil Deval, Ana Forrest en Dr. H.R. Nagendra.

Monique stimuleert al haar studenten om yoga te zien als een investering in hun eigen gezondheid en geluk – waarschijnlijk de meest waardevolle investering die zij ooit zullen maken.